Summerfresh smoothies

IMG_98999 IMG_99100

Foråret er over os og inden længe indtræder sommeren i vores lille danske land. Jeg ved ikke noget bedre end friske drikkevarer, når vi nærmer os sommeren. Noget af det, som jeg synes er det lækreste er is og smoothies. Smoothies er utrolig lækre og ikke mindst sunde. Normalt forbinder vi ikke just McDonald’s for noget sundt, men deres forårnyhed er forrygende. En lækker og sund smoothies – fra netop McDonald’s – er landet og er lavet på frugtpuré, som er blendet sammen med knust is og fedtfattigt yoghurt, så du med god samvittighed kan nyde en iskold smoothie fra McDonald’s. Disse smoothies findes i to varianter og det er henholdsvis Mango & Ananas og Jordbær & Banan. Jeg havde svært ved at finde en favorit, da begge hver især smager rigtig godt. Jordbær & Banan-smoothien var meget sød i smagen, mens Mango & Ananas-smoothien var mere syrlig i smagen, så det afhænger meget af hvad man er til.

Jeg er kommet i sommerhumør og dermed vil jeg gerne forkæle en heldig læser, da I ikke skal snydes for at smage disse fantastiske smoothies. Én heldig vinder har mulighed for at vinde 2x gavekort til en smoothie på McDonald’s – en smoothie til dig og en smoothie til din ven eller veninde. Det eneste du skal gøre er at synes godt om min Facebook-side samt skrive en kommentar til dette indlæg – og så finder jeg en vinder af konkurrencen søndag den 20. april!

Vinderen er…

Michella Holst

9 kommentarer

Nanna Greising

omkring 8 år ago

Sikke en fin konkurrence! Den vil jeg nu meget gerne vinde, da jeg elsker smoothies!!

Svar

Michella

omkring 8 år ago

Hvor ser de lækre ud! Har indtil videre kun smagt deres Frappés, men kan godt mærke, at næste gang jeg er forbi McDonalds, så skal jeg have mig en smoothie! Fin blog. Vil du tage et kig forbi min? http://michellajohansen.blogspot.dk

Svar

Kasper Snæver

omkring 8 år ago

Nu har jeg kun smagt dem ganske lidt, men jeg er især vild med Jordbær & Banan. Den ville jeg ikke have noget imod at få for mig selv!

Svar

Lisa

omkring 8 år ago

SMOOTHIE DEOPDKEOPDK DEKODKE ELSKER SMOOTHIE OG MCDONALDS!!!!

Svar

Line

omkring 8 år ago

Jeg vil meget gerne vinde det gælder jo McDonalds, så ja selvfølgelig vil jeg vinde ❤️

Svar

Michella Holst

omkring 8 år ago

En sommer uden smoothie og is er ikke en ordenlig sommer, så et gavekort kunne helt sikkert kickstarte det hele ;)

Svar

Tobias Hyldeborg

omkring 8 år ago

Jeg deltager.

Svar

Sofie Snæver Andersen

omkring 8 år ago

Jeg vil rigtig gerne vinde fordi at jeg aldrig har smagt Mc. Donalds smoothie's og jeg elsker især jordbær og banan!<33 Det vil også være rigtig hyggeligt at sidde og dele en lækker smoothie med min veninde, og en god start på sommeren :)

Svar

Rikke Valentin Nissen

omkring 8 år ago

Jeg vil også gerne deltage! Har ikke smagt smoothie fra Mac' D endnu, så krydser fingre! :)

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.