Outfit in misty weather

01_01 collage2 02_01

Cowboyjacket: Levi’s // Tee: Adidas // Jeans: Dr. Denim // Shoes: Nike Roshe Run // Watch: Michael Kors

Hej mine søde læsere. I weekenden har jeg været på besøg i Ringe hos min bedste veninde Line, som jeg har savnet utrolig meget. Jeg ved ikke noget bedre end at tilbringe min tid sammen med hende. Vi kan aldrig være sammen uden at lave alle mulige sjove og skægge ting. Vi bager, finder på vidunderlige opskrifter og ikke mindst tager billeder, som vi begge har stor interesse for. Denne gang har hun været så sød at tage outfit billeder for mig. Vi var ikke så heldige med vejret, men det lykkedes os da at skyde nogle billeder mens det trods alt var tørvejr. Næste uge bliver for mig rigtig travl, da jeg skal læse op til eksamen på mit studie. Torsdag morgen klokken 9 går det løs med en 6 timers eksamen, så det er bare med at være forberedt!

2 kommentarer

Mauran Muthiah

omkring 8 år ago

Hva satan. Du er gået over til et lækkert design med et header af dig der giver det her fantastiske personlige præg + du laver outfit of the day-indlæg. Jeg kan lide det.

Svar

Cathrine Smith-Kristensen

omkring 8 år ago

Mange tak! Jeg synes der trængte til forandringer på bloggen for at finde motivationen igen!

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.