Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/cathrinejk.dk/public_html/wp-content/themes/feather/ReduxFramework/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 376
Kvalitetsure fra Oliver Eggertsen | Cathrine Josephine

Kvalitetsure fra Oliver Eggertsen

Oliver Eggertsen
Uret er efterhånden blevet en væsentlig del af påklædningen hos både mænd og kvinder i det daglige ræs, men der findes et utal af ure, som passer til hver sin påklædning og hver sin anledning. Hos Oliver Eggertsen finder du kvalitetsbevidste ure i flere forskellige farver, så du kan benytte det i enhver anledning – hvad end du ønsker helt normale neutrale farver eller et ur med en masse farver.

Oliver E uret som jeg har fået den store glæde af at bære er et minimalistisk design med en flot hvid stribe mellem de marineblå striber og det giver en perfekt kombination efter min smag. Det sidder rigtig behageligt på håndledet og der er ingen tvivl om, at jeg vil komme til at benytte det utrolig meget, da det passer ind i rigtig mange sammenhænge. Prisen ligger på 495,- for Ocean Uret fra Oliver E og for at yde den allerbedste service over for kunderne, så er fragten ganske gratis.

Oliver Eggertsen Jewelry leverer ure med et genialt design, hvor de har specialiseret sig i en balance mellem preppy og det klassiske look. Foruden det klassiske look, så er kendetegnet hos Oliver E urene striberne, som befinder sig hos alle urene på den ene eller den anden facon – nogle ure bærer flere striber end andre, men striberne går tydeligvis igen, som en del af varemærket og det bærer præg af den mode, som de gerne vil bibeholde. Uret består af en “ur-kasse” som er udsmykket med elegante natoremme, som består af et slidstærkt materiale til uret. Oliver Eggertsen mener selv, at det er med til at definere uret samtidig med at striberne og mønstrene har stor genkendelsesværdi.

Foruden ure, så har de naturligvis også andre smykker at tilbyde kunderne. En række Sailor armbånd er også tilgængelige og passer perfekt i takt med de stribede ure fra Oliver E. Der er ingen tvivl om, at der er noget for enhver smag og det er uden tvivl ét plus, at både armbånd og ure passer til måde mænd og kvinder – unisex moden går igen og det er er beundringsværdigt i et modeår som 2013.

Forær din ven, kæreste eller et familiemedlem et Oliver E ur til jul!

Én kommentar

Emilie

omkring 7 år ago

Hej! Jeg har desperat ledt efter hvor man køber disse ure og armbånd, kan du fortælle mig det?

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.