Jeg hedder Cathrine Smith-Kristensen, er 25 år gammel og kom til verden den 29. december 1990. Jeg bor til daglig i Odense sammen med min bedre halvdel, Kasper, som jeg har været kærester med i snart 5 år. Jeg har færdiggjort min studentereksamen på Odense Katedralskole anno 2013 og nu studerer jeg til socialrådgiver på University College Lillebælt i Odense. Min store drøm er, at arbejde med mennesker på den ene eller den anden måde.

Jeg er meget glad for indretning, og der bærer også stor præg af vores lejlighed i Odense. Både min kæreste og jeg elsker at indrette og dermed er det også noget vi hele tiden tænker over, når der skal shoppes nye ting til lejligheden.

Min fritid bruger jeg sammen med min familie, kæreste og mine venner. Derudover går jeg rigtig meget op i journalistik, fotografi og fodbold. Sammen med et familiemedlem, har jeg igennem to år drevet webmagasinet UngUpdates.dk, hvor vi formidlede nyheder ud til de unge. Jeg går ikke længere til fodbold i en klub, men jeg nyder at stå, som tilskuer i PARKEN, når F.C. København spiller.

Musikken fylder også en stor del af min hverdag, da jeg lytter rigtig meget til det. Der er ingen tvivl om, at jeg har en enorm bred musiksmag, da jeg sagtens kan høre alt musik lige fra det vildeste rock til latterlige MGP-sange. Samtidig går jeg ofte til koncerter rundt omkring i landet og det har givet mig en masse fantastiske oplevelser og ikke mindst gode minder, som jeg kan tage med mig hele livet.

Når jeg bruger min tid på computeren og tilmed internettet, så benytter jeg mig gevaldig meget af de mange forskellige sociale medier. Du kan blandt andet finde mig på Facebook, Twitter og YouTube, som er de sociale medier jeg oftest benytter mig af i min daglige gang på nettet.

Cathrine