Xbox Live med iOS-enheder

Xbox tilhængerne kender allerede til Xbox Live-platformen, hvor du ligesom med Sony’s PlayStationNetwork kan spille mod dine venner. I en længere periode har funktionen også være til at finde på diverse Windows-mobiler, men også nu kan iOS-enhederne være med på løjerne. Fornylig er My Xbox Live-app blevet lanceret og brugerne får mulighed for at følge sin 3D-avatar på mobilen.

Udover at rulle rundt med sin avatar, så er det naturligvis også muligt at se sine venner, chatte med dem og holde sig opdateret på de nye ting i Xbox-universet. Efterfølgende har Microsoft også lanceret sin companion-app til Xbox 360, som giver dig en eksklusiv mulighed for at styre din konsol direkte fra din Windows-baserede smartphone. Det tyder dog ikke på, at det bliver at finde på iOS-enhederne i fremtiden, da det er et eksklusivt element for Windows Phone. Dog vil My Xbox Live-app selvfølgelig være mulig at få for henholdsvis iPhone, iPad og iPod Touch-brugere, så det er en positiv ting.

Én kommentar

Kasper

omkring 8 år ago

Hvis jeg havde en Xbox, så er jeg sikker på at den app blev et hit for mig - meeen jeg holder mig til PS3, og håber at de hopper med på bølgen. :D

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.