Vinderne af Stars Wars-konkurrencen

Først og fremmest vil jeg naturligvis gerne beklage, at jeg først kan kåre en vinder af Star Wars-konkurrencen i dag, men grundet mangel på tid har jeg desværre ikke haft mulighed for at gøre det før nu. Dernæst vil jeg gerne takke de deltagende i konkurrencen.  Jeg kunne sagtens have fundet en tilfældig vinder, men for at gøre det på en ganske retfærdig måde, så er følgende metode blevet brugt til at finde vinderen: Jeg loggede ind i databasen, hvor jeg derefter kørte en kommando, som trækker en tilfældig bruger ud blandt alle de deltagende, som havde kommenteret. Og vinderen er…

Mikkel og Mogens Hovej

Tillykke! For at modtage jeres præmier bedes I sende mig jeres adresser i kontaktformularen!

Én kommentar

Kasper

omkring 7 år ago

Tillykke! :D

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.