Vinderen af The Woman in Black-biografbilletter

Først og fremmest vil jeg gerne takke de deltagende i konkurrencen om 2x biografbilletter til The Woman in Black, som har premiere i landets biografer netop i dag. Jeg kunne sagtens have fundet en tilfældig vinder, men for at gøre det på en ganske retfærdig måde, så er følgende metode blevet brugt til at finde vinderen: Jeg loggede ind i databasen, hvor jeg derefter kørte en kommando, som trækker en tilfældig bruger ud blandt alle de deltagende, som havde kommenteret. Og vinderen er…

Henrik Carlslund

Tillykke! For at modtage din præmie bedes du sende mig din adresse i kontaktformularen!

4 kommentarer

Kasper

omkring 8 år ago

Tillykke til Henrik med billetterne. :D Tror at det er en rigtig god film! :)

Svar

Jonas

omkring 8 år ago

Tillykke Henrik!

Svar

Henrik Carlslund

omkring 8 år ago

Nice! Glæder mig til at se den! :D

Svar

Peter O

omkring 8 år ago

Rigtig mange gange tillykke med biograf billetterne, Henrik!

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.