Vinderen af et Filt iPad cover

Den seneste uges tid har der kørt et lille giveaway på bloggen, da det efterhånden var ret lang tid siden at der sidst var en form for giveaway eller i det hele taget en konkurrence her på bloggen. Der har været stor interesse for konkurrencen og det er jeg naturligvis altid glad for, fordi det giver mig i dén grad lyst til at fortsætte med at holde sådanne giveaways i fremtiden. Jeg kunne sagtens have fundet en tilfældig vinder, men for at gøre det på en ganske retfærdig måde, så er følgende metode blevet brugt til at finde vinderen: Jeg tog den simple metode og talte kommentarerne fra en ende af (den person der havde kommenteret først var naturligvis nummer ét og så videre) og dernæst indsatte det samlede antal på random.org og så klarede den ellers resten for mig. Jeg fandt frem til en vinder af det super fede og anderledes iPad cover ud af filt og vinderen er…

Emilie Wistisen

Tillykke til den heldige vinder. Vinderen er blevet kontaktet direkte på mail!

Ingen kommentarer

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.