Vind biografbilletter til End of Watch

End of Watch

Nu er det blevet tid til en lille konkurrence på bloggen og denne gang står den i filmens tegn, da du har den store mulighed for at vinde 2x biografbilletter til årets helt store action-drama. Læs med nedenfor og find ud af hvad filmen egentlig handler om og hvad du skal gøre for at deltage.

End Of Watch handler om de to politibetjente, Taylor og Zavala, der en dag kommer på sporet af noget rigtig stort med forbindelser til den mexicanske underverden. End of Watch er på mange måder en hyldest til det farlige stykke arbejde, de amerikanske betjente udfører i de mest voldsramte byer.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er simpelthen, at du nedenfor i kommentarfeltet skriver at du deltager og dernæst “synes godt om” min Facebook-side – så er du automatisk med i lodtrækningen om 2x billetter til End of Watch. Vinderen udtrækkes søndag den 2. december.

Find min Facebook-side her!


12 kommentarer

Tobias Jørgensen

6 år siden

Uhh, havde faktisk overvejet at tage ind og se den :3

Svar

Kasper Snæver Andersen

6 år siden

Jeg deltager!

Svar

Jonas

6 år siden

Jeg deltager!

Svar

Henrik Teglborg

6 år siden

Deltager :)

Svar

mmeyer

6 år siden

Jeg deltager ;-)

Svar

Camilla

6 år siden

Jeg deltager meget gerne :)

Svar

Pernille R.

6 år siden

Deltager super gerne :)

Svar

Jonas Risbjerg

6 år siden

Jeg deltager :-)

Svar

Christina Aksskjold

6 år siden

DELTAGER! :)

Svar

Simon Rohde Nielsen

6 år siden

Jeg deltager!

Svar

Mogens H.

6 år siden

deltager meget gerne ;-)

Svar

Michael Frederiksen

6 år siden

Jeg deltager!

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.