Vil Facebook tillade spil for rigtige penge?

Spil på nettet for rigtige penge er blevet meget populært i takt med, at næsten alle benytter internettet. Der er kommet massevis af spillefirmaer til, som tilbyder spil som poker og blackjack, og som tjener rigtigt gode penge på det. Nu ser det ud til at Facebook også vil have en del af kagen. I hvert fald er der historier om, at Facebook-brugere i Storbritannien til næste år vil komme til at kunne spille for rigtige penge og ikke bare for sjov.

Facebook skulle allerede have ansat folk til at stå for de nye spil, så de kan lanceres i starten af 2012. Desuden har man været i forhandlinger med flere store spillefirmaer, der kan stå for software til spillene. Hvordan det rent praktisk vil komme til at fungere på Facebook, er der endnu ikke nogen forlydender om. For at spille skal man jo være over 18 år, så måske skal man som spiller verificeres for at få lov at spille, og hvordan skal Facebook administrere dette? Og hvordan fungerer det med at sætte penge ind og hæve dem igen?

Indtil videre vil det kun være aktuelt i Storbritannien, da lovgivningen her gør det muligt. I Danmark er det i øjeblikket kun lovligt for Danske Spil at tilbyde spil på nettet såsom poker og casino, men det ændrer sig dog i 2012, hvor markedet bliver liberaliseret. Dermed får udenlandske spiludbydere også mulighed for at tilbyde spil på nettet i Danmark på lovlig vis, så måske kommer man også til at kunne spille på Facebook, hvis det bliver en succes i Storbritannien.

Ingen kommentarer

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.