USB-bordventilator

USBVentilatorDet kan ofte være varmt at sidde foran sin computer en varm sommerdag og dertil kan en ventilator være utrolig brugbar. I den forbindelse er det ekstra smart med en såkaldt USB-bordventilator, som man ganske enkelt sætter til sin computer via USB-indgangen – og vupti, så er der frisk luft.

Vejret i Danmark er ikke just det bedste, men der er ingen tvivl om, at sådan en lille USB-bordventilator må man bare eje. Det er virkelig en genial opfindelse og den er faktisk meget smart. Den står på et par små ben og den kan placeres lige hvor du vil have den til at stå, dog med en lille begrænsing, da den har en kabellængde på blot én meter. Derudover er det også vældig smart, at man kan vippe den, så man egentlig selv kan vælge, om man ønsker luft på hele kroppen eller bare i ansigtet.

Jeg er ikke sekund i tvivl om, at jeg vil komme til at benytte mig meget af denne USB-bordventilator henover sommeren. Denne lille USB-bordventilator kan købes på CoolStuff.dk for 99 kroner.

2 kommentarer

Emil Stahl Pedersen

omkring 8 år ago

Fed anmeldelse, kunne godt overveje en, men jeg har en "rigtig". Hvis man nu er på farten er den jo også smart at have med.

Svar

Kasper

omkring 8 år ago

Har også fået den, og den er virkelig nice. Alle pengene værd! :D

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.