Uffe Holm og Rom

Jeg nåede kun lige at lande i Danmark og allerede dagen efter var der fuld skrue på programmet og hele kalenderen igen. Før jeg tog afsted på studietur til Budapest, havde jeg netop bestilt billetter til min kæreste og jeg, som skulle ind og se Uffe Holms sprit nye show Uforbederlig. Showet var vi så inde og se i fredags og det var helt igennem fantastisk. Det var første gang, at jeg oplevede Uffe Holm live og det er bestemt heller ikke sidste gang.

Hele dagen i går brugte jeg på, at fejre min mindste lillesøster, Andrea, som blev 3 år. Fødselsdagssang, tusindvis af gaver, morgenhygge og senere gæster om aftenen. (-:

I morgen drager jeg atter en gang afsted mod udlandet. Denne gang skal jeg til Italien nærmere betegnet Rom og det skal jeg sammen med min søde kæreste, hans mor og hendes veninde. Så ganske tidligt i morgen, smutter vi først og fremmest til Hamborg og dernæst flyver vi mod det dejlige Rom. Det skal nok blive fedt, jeg glæder mig i hvert fald meget!

Én kommentar

Frederik Lambrecht

omkring 9 år ago

Det var en rigtig, rigtig godt tur. Dejligt varmt vejr, lækker mad, fantastiske steder vi så, blandt andet Colosseum. Og så var Champen heller ikke det værste man kunne komme ud for. Det var... Uforbederligt? :b

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.