Topfodbold på lokalt græs

Det var egentlig meningen, at jeg skulle have brugt resten af dagen på at slappe af og bare nyde den dejlige sommerferie. Ved en 15-tiden ringede min mormor og fortalte mig, at OB og F.C Nordsjælland spillede oppe på det lokale stadion i Ullerslev, hvilket er den by jeg bor i og hun ville høre om jeg ikke kom derop til hende og Jess. Selvom jeg er stor F.C København fan, så greb jeg alligevel nogle shorts på og spadserede op til hallen lidt længere oppe ad vejen.

Man kunne uden tvivl godt ane, at det bare var en såkaldt venskabskamp, da kampen rent ud sagt var jævn kedelig. OB scorede kun ét enkelt mål i starten af kampen og ellers var der jo kun nogle små chancer hist og pist, men ellers var det i hvert fald ikke spillet der fik folk til at juble. Vejret var simpelthen utrolig godt og med en gratis entré og billigt drikkelse, så trak det rigtig mange lokale mennesker til. Alt i alt en hyggelig eftermiddag og jeg er glad for, at min mormor fik lokket mig ud af fjerene i tide – en omgang SAS Liga fodbold er nu altid godt.

7 kommentarer

Kasper

omkring 10 år ago

Synes det er lidt vildt, at det var gratis at komme ind. :P

Svar

Kristoffer Nielsen

omkring 10 år ago

Sommerferie og afslapning!

Svar

Stefan

omkring 10 år ago

Nice, nice, nice! :)

Svar

Axel Hammerbo

omkring 10 år ago

Det lyder hyggeligt. Altid godt at se noget fodbold, ja. :-)

Svar

Frederik Lambrecht

omkring 10 år ago

Fedt at de spiller lige lige der hvor du bor. :) Det oplever man ikke ret tit kunne jeg forestille mig. Men håber det var en fed kamp med din mormor og Jess.

Svar

Oliver Kildegaard

omkring 10 år ago

Lyder hyggeligt. (:

Svar

Yassin

omkring 10 år ago

Fedt, og det har sikkert også være en hyggelig tur. :)

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.