The Gap Year – vind en jordomrejse

Mener du tilværelsen er ved at være for kedelig og at der simpelthen skal ske noget mere, så er du overhovedet ikke den eneste, som ligger inde med disse tanker. Tilbage i 1873 rejste forfatteren Jules Vernes’ fiktive helt, Phileas Fogg, verden rundt på kun 80 dage. I vores tid kan den selv samme rejse gøres på blot et til to døgn i forhold til nutidens flyforbindelser verden over. Vi har alle sammen travlt med at stifte familie og karrieretoget suser derudad uden stop, men på Cuba har man tilsyneladende ikke glemt kunsten at leve livet og det nære fællesskab med familie og venner.

Havana Club er i sin klare overbevisning om, at en rejse rundt om jorden uden tvivl skal være 365 dage. Et helt år, som byder på mere end de samme faste rutiner i dagligdagen. Væk fra stress og jag, men i stedet nyde 365 dage med mennesker og nye oplevelser som ”guerrilla gardening” i Londons parker. En køretur på tværs af Canada med et jazzband. Hoftevrid til karneval i Rio og danse rundt i Tokyo’s natteliv i selskab med en dj. Dette er kun et udpluk af de i alt 12 oplevelser i 12 lande fordelt på 12 måneder, som venter den internationale vinder af ”The Gap Year” – sabbatåret, som man har den helt store mulighed for at vinde, hvis man selvfølgelig er klar til at tage væk fra alting i et helt år.

Det eneste konkurrencen kræver er, at du simpelthen leverer den mest originale og personlige video Havana Clubs Facebook-side, hvor du i bund og grund blot skal besvare to enkelte spørgsmål.

Hvilke tre ting vil du med garanti efterlade i Danmark,
hvis du vinder førstepræmien, som er “The Gap Year”?
Hvilke tre ting ville du tage med dig på jordomrejsen – og hvorfor?

Det handler om at være kreativ, da de 5 videoer med flest stemmer vil efterfølgende blive interviewet af Havana Club. Sidst men ikke mindst, så vinder den bedste video producent fra hvert land en 5 dages tur til Havana, hvor hver deltager skal udfordres med at lave en kortfilm om “The Spirit of Havana”. Et internationalt dommerpanel vil herefter afgøre, hvilke personer fra de i alt 18 deltagende lande, der har lavet den bedste film og den globale Havana Club “The Gap Year”-vinder bliver valgt.

Der er ikke nogen yderligere kræv for deltagelse andet end at man skal være mellem 18 og 45
år samt have mulighed for at hive 365 dage ud af kalenderen for at tage på denne eksklusive jordomrejse med Havana Club. Sidste frist for tilmelding i konkurrencen er den 1. marts!

Én kommentar

Kasper Snæver Andersen

omkring 6 år ago

Det lyder som en super fed konkurrence. Jeg har altid gerne ville på en jordomrejse og jeg skal nok komme det en dag! :D

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.