Tennisstjerne og nu medlem af Team PokerStars

Rafael Nadal er en af de mest fremtrædende sportsmænd i verden. Kun 26 år gammel, har han flere professionelle tennistitler end de fleste spillere kunne håbe på at erhverve, og han fortsætter med at være Spaniens stolthed og glæde. Hans seneste træk har placeret ham på Team PokerStars, hvor han vil prøve sine hænder ved bordene.

Rafael Nadal Parera blev født den 3. juni 1986 på Mallorca og har boet i Spanien siden. Hans onkel Toni var professionel tennisspiller og tog Rafael med ud at spille i en alder af tre. Da han var otte vandt han en regional Tennisturnering. Den ivrige sportsfan og sportsmand spillede også fodbold, men hans far bad ham om at vælge et fokus, hvilket endte med at blive tennis. I en alder af 15 var han blevet professionel spiller, og som 17-årig blev han den yngste spiller til at nå tredje runde i Wimbledon siden Boris Becker. To år senere vandt han det French Open i første forsøg.

I en alder af 26 har hans karriere som professionel spændt over mere end et årti, og han har inkasseret flere titler end de fleste spillere gør i deres levetid. Han har 11 Grand Slam-single titler, der omfatter syv fra French Open. Han vandt OL-guld i single tennis 2008 og sidder på rekorden med 21 APT World Masters 1000 titler. I den unge alder af 26 år han også har en Grand Slam under hans bælte, der består af en 2010 US Open tilføjet til hans andre titler- han er den anden spiller i tennis historie – efter Andre Agassi – til at gennemføre en sådan bedrift .

Nadals tendens til at holde på positionen som nummer et eller to position i verden på en regelmæssig basis, og hans placering konkurrerer med folk som Roger Federer og Novak Djokovic. Øgenavne som El Nino, King of Clay og Raging Bull synes alle at passe til denne atlet, der hurtigt er blevet en af de bedste i verden. Ud over tennis fortsætter Nadal at nyde fodbold og spiller golf i sin fritid. Og i midten af juni 2012, tilføjede han en anden officiel sport til sit CV. Det blev tilkendegivet at Rafael Nadal havde accepteret en plads på Team PokerStars SportStars, et team der inkluderer den tyske, tidligere tennispro, Boris Becker, hollandske hockeymester Fatima Moreira de Melo og den svenske professionelle skiløber, Marcus Hellner.

Nadal har meget lidt erfaring i poker, men er lykkelig for udfordringen, og ser frem til at lære gennem praksis og lidt vejledning fra andre Team PokerStars professionelle. Han har planer om
at spille en smule i løbet af sommeren 2012, men vil fokusere mere på poker efter alle relevante tennisturneringer er afsluttet. Han vil spille online på PokerStars samt i velgørenhedsarrangementer og deltage i reklamekampagner. Spillere vil også have mulighed for at hjælpe ham, som en konkurrence gives spillere mulighed for at indsende råd til Rafael, og vinde en EPT Barcelona præmiepakke for dette. PokerStars vil også lade spillere vide, hvornår han er ved online bordene.

Læs meget mere om Rafael Nadal, pokernyheder og Team PokerStars kan du gå ind på
pokerstars.dk, hvor du også kan finde ud af mere om hvordan du kan spille online poker.

– Dette indlæg er sponsoreret.

Ingen kommentarer

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.