Store filmselskaber røg i fælden

Der er ingen tvivl om, at det er utrolig udbredt at downloade henholdsvis musik og film på internettet, men en ny hjemmeside gør det muligt at tjekke hvad andre gør af ulovligheder. Det skaber stor uro hos piraterne, da det har betydning for deres fremtid som såkaldte pirater i den form, at de kan blive set.

Det er tilsyneladende omvendt i den forstand, at nogle af de helt store filmselskaber er blevet taget ved næsen og blevet snuppet i, at hente både deres egne, men også konkurrenternes film som er på markedet. Youhavedownloaded.com gør det muligt at opsnuse diverse IP-adresser, som bekræfter hvad de store selskaber som Universal, Fox og Sony har bevæget sig ud i. Selvom man umiddelbart ville tro, at netop de omtalte filmselskaber ville være tro mod filmindustrien, men det er ikke tilfældet.

2 kommentarer

Kasper

omkring 10 år ago

Nogle vil sikkert synes at det er smart nok, meeen jeg er nu ikke helt glad for idéen. :P

Svar

Viktor Bluhme

omkring 10 år ago

Først og fremmest er jeg, ligesom Snæver, ikke glad for sådan en hjemmeside! ;) At de store filmselskaber henter film ulovligt overrasker mig meget, taget i betragtning af, at de udsteder kæmpebøder til pirater. Forresten burde de jo have penge nok til selv at betale.

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.