Stilhed før stormen

Som den kvikke læser nok allerede har fundet ud af, så bruger jeg ikke forfærdelig meget tid på min blog lige i øjeblikket og det er jo utrolig ærgerligt. Skolen og de daglige gøremål tager simpelthen al min tid og det er der jo desværre ikke så meget at gøre ved. Dog bestræber jeg mig voldsomt meget på, at få opdateret bloggen så meget som overhovedet muligt.

Forleden dag fik jeg optaget min første videoblog og det blev faktisk en ganske god videoblog, hvor jeg allerede nu har fået rigtig meget ros for den – og det er jeg virkelig lettet og glad over, så mon ikke I snart ser endnu en videoblog fra min side af på cathrinejk.dk.

Jeg har i dag været på Amerikanermesse i Odense, hvor der var spækket op med Amerikanerbiler og det var nu spændende nok, da min stedfar inden for nogle år selv skal have sig en Amerikanerbil. Om lidt vil jeg give mig til at se The Jansen Show.

Ingen kommentarer

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.