Sommerhygge i haven

Lige for tiden er vi ved at anlægge ny have og dermed bruger vi også enormt meget tid ude i haven, når vejret naturligvis er til det. Det er dog ikke altid, at mit engagement er særlig stort og slet ikke når varmen virkelig er på sit højeste. Da jeg i morges havde spist morgenmad og dernæst været i bad, så valgte jeg alligevel at gå et smut ud i haven, men det var simpelthen for at lege med mine små søstre. Jeg vil vove og påsta, at jeg faktisk tilbragte rigtige mange timer ude i haven i dag og det var faktisk også ganske hyggeligt – vejret var jo fantastisk. :b

Resten af aftenen vil jeg nørde en smule foran computeren og måske ordne en anelse på bloggen. Jeg havde dog også i tankerne, at jeg ville se Forrest Gump på Blu-Ray, for den film kan man simpelthen ikke få nok af. I løbet af næste uge regner jeg stærkt med, at jeg vil lave min første videoblog. Det er ikke med henblik på, at mine fremtidige blogindlæg vil være i form af videoblogs – jeg havde bare i sinde at afprøve det og se om det var noget for læserne.

6 kommentarer

C. P.

omkring 9 år ago

Ja, vejret er rigtigt dejligt her for tiden, og det vil blive varmere endnu. Og det er jo kun godt. Lyder godt med alt det du vil nå, det skal også nok kommenteres. ;)

Svar

Axel Hammerbo

omkring 9 år ago

Det lyder rigtig hyggeligt, altid dejligt at være i haven - især i dette pragtfulde vejr. Jeg ser frem til at se dig prøve at videoblogge, hehe.

Svar

Oliver Kildegaard

omkring 9 år ago

Lyder hyggeligt. ;) Glæder mig til video blog!

Svar

Josephine

omkring 9 år ago

Det lyder dejligt med ny have og sommervejr. (: Her har vejret også været på det højeste. Vil se frem til din videoblog! :D

Svar

Frederik Lambrecht

omkring 9 år ago

Lyder hyggeligt skat. Og tak fordi du ville bruge så lang tid på et lave det på min side i dag skat, det er jeg rigtig, rigtig glad for. Er virkelig glad for at du altid vil hjælpe mig når jeg spørger dig om det, og at du altid er glad for at kunne hjælpe mig. Jeg tror du bliver rigtig god til videoblogging. :)

Svar

Cathrine Kristensen

omkring 9 år ago

Det skal bare prøves, tvivler på det bliver min fremtidige blog-form.

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.