Sommerferie

Allerede inden jeg gik til læseferie, havde jeg forberedt ét tværfagligt projekt, hvor hovedemnet var Danske Succeshistorier og jeg valgte underemnet F.C. København. I dette projekt skulle vi således inddrage alle vores fag, som vi havde haft igennem det første år på TietgenSkolen og på den måde kunne vi vise vores kompetencer i de forskellige fag. Så sent som i sidste uge var jeg oppe til mundtlig dansk eksamen, hvor jeg som sagt fik 7 og i dag skulle jeg så op og forsvare mit projekt, hvilket gik ganske godt. Jeg gik derfra med et flot 10-tal og dermed kan jeg holde sommerferie med stolthed – det bliver sgu en dejlig ferie. 😀

Forleden dag bestilte jeg domænet cathrinejk.dk og trods fejlbestilling og små problemer, så virkede domænet tilsyneladende, da jeg vendte hjem efter eksamen i dag. Det var umiddelbart ét held for mig, at min fætter var hjemme tidligt, så han kunne hjælpe mig med at sætte hjemmesiden op og jeg har arbejdet på selve indholdet siden hjemmesiden kom op.

For ganske få minutter siden fik jeg en mail fra pressechefen ved Skanderborg Festival, hvor de beskriver hvor godt et stykke arbejde vi leverede ved sidste års Smukfest 2009 og dermed ville de gerne presseakkreditere UngUpdates.dk igen og det er selvfølgelig utrolig fedt. Så mig og min fætter, Rasmus Grundtvig, drager til Skanderborg når Walther igen åbner op for festlighederne i august. Vi gentager jo bare succesen fra sidste år, ikke fætter? :b

6 kommentarer

Kristoffer Nielsen

omkring 9 år ago

Det må være dejligt at have fået ferie! Jeg ser også frem til min, som begynder imorgen. Og tillykke med de fine karakterer! :-)

Svar

Emil

omkring 9 år ago

Jeg synes det er snyd.

Svar

Nicolai

omkring 9 år ago

Det lyder sgu da dejligt. :D

Svar

Maja

omkring 9 år ago

Lyder super dejligt. =)

Svar

Morten Andreasen

omkring 9 år ago

Det seriøst flotte karakterer, dem kan du være så stolte af. Jeg er glad for at cathrinejk.dk er kommet op, og ser frem til mange gode blogindlægs, måske videoblogging? God sommerferie!

Svar

Cathrine Kristensen

omkring 9 år ago

Mange tak Morten, jeg er skam også rigtig glad for mine eksamens-karaktere. I første omgang bliver der ikke videoblogging nej, der må jeg henvise dig til www.hyldeborg.dk.

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.