Sjov fodboldtræning med m-station TALENT

Fodbold er den mest populære sport i store dele af verden, men overordnet set findes der overraskende få træningsprodukter til netop denne sport, som rummer digitale komponenter. Danske Munin Sports står bag et af tidens største træningsredskaber og imponerer spillere og trænere verden over. Personerne bag fortæller selv, at de ønskede at tage det bedste fra computerspil og fodbold og dermed skabe en helt ny kategori indenfor digital underholdning, hvilket blev en succes.

Produktet består af træningsredskabet m-station TALENT og mobil-app’en m-trainer. Disse to ting giver til sammen et fantastisk produkt, som giver fodboldspillere i alle aldre og på alle niveauer mulighed for at måle deres tekniske færdigheder. Ifølge undersøgelser har computerspil en aldeles motiverende effekt og dermed kan fodboldspillerens tekniske færdigheder forhøjes, hvis m-station TALENT bliver benyttet, da det er en form for computerspil i forbindelse med den tilhørende smartphone app. Denne app er tilsyneladende også blevet shortlistet til Danish App Awards og på den baggrund kan man uden tvivl konkludere, at produktet er blevet taget rigtig godt imod.

Beskrivelsen forlyder at m-station TALENT er den bedste rebounder i verden. Strengene er specielt designet til at skabe et minimum tab af boldhastighed og giver m-station TALENT en imponerende rebound-effekt på 95%. Derudover findes der også en m-station PRO, som bruges på flere forskellige uddannelsesområder i store klubber som eksempelvis Arsenal, Manchester United og Real Madrid.

I videoen ovenfor ses unge danske fodboldspillere, som gør brug af m-station TALENT. Tilmed får vi Hans E. Petersens vurdering af m-station TALENT, hvor han samlet set vurderer produktet til intet mindre end 6 ud af 6 stjerner og scorer topkarakter, hvilket kendetegner et produkt i særklasse.

– Prisen for m-station TALENT er 3,995 DKK, m-station PRO 15.000 DKK og m-trainer app’en er gratis!

3 kommentarer

Kasper Snæver Andersen

omkring 7 år ago

Det ser nu meget smart ud, dog er jeg ikke så god med en fodbold og bliver det heller aldrig. Men det vil helt sikkert blive et hit for både fodboldklubber og private. :D

Svar

Jonas

omkring 7 år ago

Til trods for at fodbold virkelig ikke siger mig noget, så må jeg indrømme at m-station lyder som et smart produkt.

Svar

Asma Shah

omkring 6 år ago

Det er rigtigt god træning med m station.Min søn er 9 år og han er så vild med at spille fodbold. Det ef virkelig god at have det i fodboldklubben.

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.