Rengøring, kærestebesøg og chill

I morges blev jeg vækket ganske tidligt, da min mormor pludselig stod i døren med hjemmebagte kager og fristelsen var naturligvis enorm stor. Efter at have guflet nogle kager i mig, bevægede jeg mig igen ned i min seng og da jeg synes det var en anelse uoverskueligt at skrive på Sony Ericsson Xperia X10, når jeg var utrolig træt, så valgte jeg at tænde bærbaren. Det er faktisk utroligt, hvor hurtigt tiden egentlig går, når man sådan sidder og arbejder med hjemmesider. Inden jeg havde set mig om var det middag – og derfor besluttede jeg mig simpelthen for at gå op og spise frokost med de andre, hvorefter jeg gik i et langt bad.

Umiddelbart skulle jeg ikke noget i weekenden, indtil min kæreste skrev og spurgte om han måtte komme i weekenden. De sidste par uger har den bare stået på læseferie, læseferie og atter læseferie, så der var ikke just sket noget på værelset med hensyn til rengøringen og derfor måtte jeg hellere se og komme i gang, så jeg kunne få lidt styr på sagerne.

Her for lidt siden fik jeg lige byttet om på HDMI-kablerne, da jeg havde købt et HDMI-kabel, som var beregnet til PlayStation 3 og det ville jeg gerne have skifte ud med det midlertidige jeg havde haft i brug. Dette vil jeg så nu benytte mig af, når jeg skal koble enten bærbaren eller den stationære til mit fladskærms TV – det er nu smart. Resten af weekenden står ellers på chill, kæresten, familien og hvad der nu ellers hører til og så lad os da lige få lidt sommer.

7 kommentarer

C. P.

omkring 9 år ago

Cathrine, du skriver vildt godt, det er helt vildt. Det lader til at du har travlt, men lyder til du har styr på det. :b

Svar

Marlene

omkring 9 år ago

Hey, du lyder meget professionel. Vil allerede kalde dig journalist, men vi to må også finde en eller flere dage, hvor vi kan være sammen i sommerferien - måske vi kunne sove sammen eller noget? :) Det kunne være rigtig hyggeligt. Rigtig godt blogindlæg og cool, at du blogger på din hjemmeside ting noget.

Svar

K. R.

omkring 9 år ago

Jeg giver "C. P." ret. Du skriver helt fantastisk, og hvor lyder det hyggeligt, at kæresten lige kommer på besøg. :-)

Svar

Kong Rasmus d. 1

omkring 9 år ago

Mon mormor så kommer hjem til os i morgen? :P

Svar

Emil

omkring 9 år ago

Cathrine er også Chefredaktør og HR-Chef på en nyhedsside for unge, UngUpdates.dk. :)

Svar

Cathrine Kristensen

omkring 9 år ago

Du kan jo ringe og spørge hende, Rasmus. :b

Svar

Jesper

omkring 9 år ago

SNYD! Gid det var mig som havde en mormor, som kom med hjemmebagte kager. :-) *S*

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.