Peanutbutter chiagrød

IMG_42833 IMG_42866 IMG_42899 IMG_42900Min sidste opskrift på chiagrød med chokolade og banan var en succes, så jeg tillader mig, at dele endnu en med jer. Som sagt, så er vi meget glade for chiagrød herhjemme og derfor er jeg også begyndt, at eksperimentere meget mere med forskellige kombinationer – og jeg har allerede en masse nye chiagrød opskrifter i ærmet. Dog vil jeg denne gang gerne dele opskriften på peanutbutter chiagrød!

Ingredienser (2 personer)
3 bananer
3-4 dl. soyamælk
3-4 tsk. peanutbutter
En smule vaniljepulver
4 spsk. chiafrø
1 dl. havregryn
2 stykker mørk chokolade
Lidt ristet kokos

Tilberedning aftenen før
Blend soyamælken sammen med to bananer, lidt vaniljepulver og peanutbutter i en blender, så det får en cremet konsistens. Hæld det efterfølgende over i en skål og bland det sammen med havregryn og chiafrø. Herefter skal det stå i køleskabet natten over.

Tilberedning næste morgen
Næste morgen står du op til en færdiglavet grød, da dine chiafrø er svulmet op og hele massen er blevet til en lækker og cremet chiagrød.

Til sidst kan du pynte din chiagrød med det, som du allerhelst vil have på. Jeg har valgt at pynte denne chiagrød med bananskiver, hakket mørk chokolade og toppet med lidt ristet kokos – og som jeg har nævnt før, så er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad man kan toppe grøden med. Rigtig god fornøjelse!


Ingen kommentarer

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.