Ny iPad i butikkerne

De helt store tiltag fra Apples side af for tiden har uden tvivl været på iPad-fronten. Det er blot et par måneder siden, at forbrugerne blev præsenteret for iPad Mini, men det næste tiltag skulle vise sig at byde på meget mere tilgængelig hukommelse. Rygtet havde ikke hobet sig, men Apple offentliggjorde det selv i en pressemeddelse forleden dag uden at gøre det helt store nummer ud af det.

Den nye iPad adskiller sig umiddelbart overhovedet ikke fra de velkendte forhenværende udgaver af iPads og skærmen bliver ligesom den sidste udgave også en Retina-skærm. Det eneste nye vi egentlig får at se er mængden af data, som iPad’en kan rumme. Den bliver udstyret med hele 128 GB, som er et væsentligt spring fra henholdsvis 16, 32 og 64 GB, som vi tidligere har set.

Den nye iPad er ligesom de forhenværende modeller også overordentlig god til at spille online spil på, på farten. Retinaskærmen får dit ynglings online casino spil til at stå knivskarpt og den avancerede Wi-Fi-teknologi gør det muligt at være online hvor og hvornår det skal være med lynhurtig forbindelse. Den nye iPad er derfor perfekt til at spille poker eller blackjack i toget eller bussen eller hvor lysten ellers skulle melde sig.

Eftersigende skulle den nye iPad henvender sig ekstraordinært til store virksomheder og firmaer, som har behovet for et produkt, som i den grad kan rumme store mængder data. Den landede i butikkerne i går og hertil blev prisen 6099,- for WiFi-udgaven og 7099,- for den med indgang til sim-kort.

3 kommentarer

Kasper Snæver Andersen

omkring 9 år ago

Det lyder vildt at sådan en tablet har 128 GB plads, men folk har vel haft brug for det, siden de har sat den i produktion. Jeg ville ikke engang selv købe en 64 GB iPad, men der er selvfølgelig nogle som har en masse film og lignende liggende på den, som det vil gavne. :D

Svar

Jonas

omkring 9 år ago

Faktisk må jeg indrømme at jeg finder det forholdsvis sært at har valgt at udgive en iPad med 128 GB plads. Nu har jeg godt nok ikke en iPad, men jeg tvivler stærkt på at jeg nogensinde ville bruge 128 GB plads på en iPad, eller en iPhone for den sags skyld.

Svar

Cathrine Smith-Kristensen

omkring 9 år ago

Hvis man har brug for 128 GB plads på en iPad, så er det nok tegn på, at man burde købe sig en computer. Jeg ville i hvert fald ikke få brug for så meget plads, men det kan jo være virksomhederne har behovet. ;)

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.