My first trip to London

IMG_73133IMG_7257IMG_7219 IMG_7030

Tilbage i februar var jeg i London i en uges tid sammen med min bedste ven. Det var første gang, at jeg besøgte denne fantastiske britiske by og det er bestemt heller ikke sidste gang. Jeg har nemlig allerede planlagt endnu en tur til London – denne gang med min kæreste i sommerferien 2014. Jeg glæder mig utrolig meget til at opleve London, hvor vinterjakkerne og handskerne er lagt på hylden for en stund. Jeg er storby menneske med stort S og jeg elsker at opleve nye ting hele tiden. Dermed føler jeg også at det var på sin plads, at jeg fik lov til at opleve én af de berømte musicals i London. The Lion King var en fascinerende og smuk oplevelse, som jeg absolut vil gentage en dag. Dog ender det nok med, at vi skal se Thriller Live (Michael Jackson), når vi besøger byen til sommer.

Kan I anbefale nogle rigtig gode spise steder nær Oxford Street i London?

2 kommentarer

Christine Hviid

omkring 8 år ago

Hej Cathrine! Årh, jeg elsker virkelig også London, og kan sagtens forstå, at du gerne vil besøge denne fantastiske by igen! Jeg besøgte selv byen for første gang i sommeren 2013 - og tro mig - du vil elske bylivet i de varme sommermåneder :-) Forelskede mig også selv i byen, og vender selv tilbage til byen i løbet af 2014 med min kæreste - glæder mig helt vildt! Hmm.. spisestedet nær Oxford Street? Ikke umiddelbart. Vi boede ved Paddington, og der var der rigtig mange gode spisesteder :-) God tur til sommer :-)

Svar

Cathrine Smith-Kristensen

omkring 8 år ago

Jeg glæder mig virkelig også til at opleve London i sommermånederne, fordi det kan kun blive fantastisk med den oplevelse jeg fik i februar! :-)

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.