Moyes lover ikke indkøb i januar

Manchester United har fået en meget skidt start på sæsonen i Premier League, og hjemme på Old Trafford har de tabt deres to seneste kampe til Everton og Newcastle. Indtil videre er der spillet 15 runder i sæsonen, og de forsvarende mestre ligger på en meget skuffende 9. plads, hvor de har hele 13 point op til Arsenal, der ligger nummer et. Det betyder dog ikke, at der nødvendigvis kommer nye spillere til klubben i januar.

“Det seneste transfervindue var svært, efter jeg lige var kommet til klubben. Nu har vi vinduet i januar, og hvis vi føler, at det er det rette for klubben, vil vi gøre noget. Hvis ikke, kigger vi igen til sommer,” siger klubbens manager David Moyes.

“Klubben kigger altid på at hente de bedste ind, det ændrer sig ikke. Jeg føler mig ikke presset til at købe ind i januar, jeg forsøger bare at gøre det rette,” slutter Moyes.

I sommerens transfervindue var Marouane Fellaini den eneste nye spiller hos Manchester United, og han kom, ligesom Moyes selv, til klubben fra Everton.

Hvis man går op i Premier League odds, er der selvfølgelig mulighed for at spille på Manchester United som engelske mestre, og lige nu er oddset på det 29,00. Hvis man spiller på fodbold online, kan man også spille på, at Manchester United vinder Champions League, og hvis de gør det, så giver det odds 17,00.

Ingen kommentarer

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.