Min første videoblog


Dette er min første videoblog, Feedback af videobloggen vil narturligvis blive værdsat!

5 kommentarer

Jonas Mejdal Bøgild

omkring 9 år ago

Super god videoblog af, at det er den første du har lavet!

Svar

Dennis S. L. Jørgensen

omkring 9 år ago

Ganske udmærket førstegangs videoblog.. Min erfaring er at det sværeste er at finde på et emne at snakke om, hvis man laver et fast indlæg hver uge/måned osv., og at slappe af foran kameraet, så det ikke bliver for kunstigt. Jeg glæder mig til at høre mere. P.S. Fedt tema du har på din side hehe :D.

Svar

Emil

omkring 9 år ago

God videoblog Cathrine. :-)

Svar

Frederik Storm

omkring 9 år ago

Kanon videoblog. Keep up the good work.

Svar

Tommy

omkring 9 år ago

Lige et par ord fra din far. Skide godt gået min skat.

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.