Min første videoblog


Dette er min første videoblog, Feedback af videobloggen vil narturligvis blive værdsat!

5 kommentarer

Jonas Mejdal Bøgild

omkring 12 år ago

Super god videoblog af, at det er den første du har lavet!

Svar

Dennis S. L. Jørgensen

omkring 12 år ago

Ganske udmærket førstegangs videoblog.. Min erfaring er at det sværeste er at finde på et emne at snakke om, hvis man laver et fast indlæg hver uge/måned osv., og at slappe af foran kameraet, så det ikke bliver for kunstigt. Jeg glæder mig til at høre mere. P.S. Fedt tema du har på din side hehe :D.

Svar

Emil

omkring 12 år ago

God videoblog Cathrine. :-)

Svar

Frederik Storm

omkring 12 år ago

Kanon videoblog. Keep up the good work.

Svar

Tommy

omkring 12 år ago

Lige et par ord fra din far. Skide godt gået min skat.

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.