Københavnertur

I flere uger havde det været planlagt, at Frederik – min kæreste – skulle med Søndersø Musiksskole til København i dag, hvor de skulle spille koncert ved Musikskolernesdage i Tivoli 2010. Der er vel ingen tvivl om, at både forældre, søskende, kærester og hvad der ellers hører til, naturligvis også var velkomne til dette særlige arrangement. Frederik havde ét ønske om, at jeg tog med og det gjorde jeg selvfølgelig. Der var mulighed for at køre med musikskolen til hovedstaden eller man kunne køre turen derover selv – og vi tog toget derover ganske tidligt i morges. Trods spændingen, var det umiddelbart en ganske umulig opgave, at stå op efter blot 3 timers søvn, da den stod på hyggeaften med fætteren og kæresten i går aftes og i nat.

Da vi ankom til Tivoli fik jeg lokket Frederik med op i Vertigo og selvom det var en hård kamp, så fortryder jeg det slet ikke nu, fordi han kom til tilsyneladende til at elske denne geniale forlystelse. Endnu en gang spillede han og bandet, Hot Keys, rigtig rigtig godt, men det var uden tvivl en speciel oplevelse at opleve dem i Glassalen i Tivoli. Resten af dagen stod på vilde forlystelser, god mad og råhygge for alle pengene – alt i alt en hel’ fantastisk dag.

Jeg er næsten lige landet og nu sidder jeg foran computeren og nørder en bette smule. Fortsat god weekend, af det der nu en gang er tilbage af den. Heyhep, læseferie er altid godt jo? 😉

2 kommentarer

Kristoffer Nielsen

omkring 9 år ago

Lyder som en super weekend du har haft. Herfra har den bare stået på eksamen, eksamen og... eksamen.. :-)

Svar

Emil

omkring 9 år ago

Lyder som en god tur.

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.