James Bond: Kan du knække koden?

Som bekendt har James Bond altid været meget glad for sin Martini drink, men i den nyeste film i serien, Skyfall, er den blevet udskiftet med en mere neutral Heineken øl. Heineken kører i øjeblikket en lille kampagne for filmen, i form af et slags minispil til ære for Skyfall og James Bond-universet.

Spillet (eller kampagnen) går ud på, at du skal finde nogle kufferter rundt omkring, som kan hjælpe dig med at finde koden til James Bonds hemmelige kuffert. Spillet er som sådan ikke udfordrende eller svært, men det er rigtig godt lavet på den måde, at lige netop DU er agenten og at du kan vælge at spille spillet sammen med din Facebook profil, så flere af dine informationer som navn og profilbillede er med, så det bliver lidt sjovere at kigge på. Altså, hvem har da ikke altid drømt om at blive bedømt af en superskurk og hvorfor ikke selveste Bond – James Bond?

Skyfall er den 23. James Bond film som er produceret og filmen kører stadigvæk i biografen, så hvis du endnu ikke har fået set filmen, så har du naturligvis stadigvæk chancen, og den har også fået nogle rigtig gode anmeldelser. Læs nogle af de danske anmelderes kommentarer til filmen!

– Dette indlæg er sponsoreret.

Én kommentar

Kasper Snæver Andersen

omkring 9 år ago

Personligt er jeg helt vild med sådanne videoer, hvor de bruger ens rigtige informationer. Det er sjovt at se en video, hvor ens profilbillede dukker op hist og her. :D

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.