Healthy bananapancakes

IMG_393999IMG_394444IMG_394333

 1 banan // 2 æg // 1 tsk salt // ½ tsk vaniljepulver // 0,5 dl havregryn // 0,5 dl mel

Godmorgen søde læsere. Jeg laver ofte banankandekager til morgenmad, fordi det smager rigtig godt, mætter rigtig meget og så er det utrolig sundt. Jeg kan ikke huske, hvor jeg i sin tid fandt opskriften henne, men jeg har brugt den samme opskrift i evigheder – og nu synes jeg, at jeg ville dele den med jer. Ud af en portion som er beskrevet i dette indlæg, så kommer der mellem 6-8 pandekager ud af det, alt afhængig af, hvor store pandekager laves. Det kræver ikke den store kogekunst i et køkken og i den grad heller ikke særlig mange ingredienser, så det er ganske let at gå til!

1. Mos 1 banan med en gaffel, så der ikke kommer store bananstykker i dejen.
2. Tilsæt ½ tsk. vaniljepulver, 1 tsk. salt, 0,5 dl. mel og 0,5 dl. havregryn.
3. Tilsæt 2 æg og pisk herefter det hele sammen, så dejen bliver luftig.
4. Giv panden en smule smørelse og steg til sidst pandekagerne.

Når pandekagerne er færdige kan de serveres med en smule sirup (ahornsirup er efter min mening det bedste) og en masse friske frugttern eller lidt bær på toppen. Endvidere laver jeg gerne en lille kop med skyr/skyr-yoghurt/yoghurt naturel med lidt sirup, bær og hjemmelavet müsli-knas. Müsli-knasen er ganske nem at lave og består af en smule havregryn, lidt sirup, hakkede mandler og kokos. Herefter ristes det hele sammen på en pande i kort tid.


5 kommentarer

Michella

4 år siden

Nej, hvor ser de lækre ud! Det vil jeg helt klart prøve i weekenden! Kig forbi, www.michellajohansen.blogspot.dk

Svar

Cathrine Smith-Kristensen

4 år siden

Jeg følger jævnligt med på din blog! :-)

Svar

Helene Bukhave

4 år siden

Uuuh er det mening der slet ikke skal mælk i?! Det skal helt sikkert prøves! (Er mælkeallergiker) :-P

Svar

Cathrine Smith-Kristensen

4 år siden

Du læste helt rigtigt - der skal ikke mælk i. Dejen bliver dejlig luftig med de beskrevende ingredienser og de er så gode. Skulle din dej blive lidt for tyk, så kan du bare tage en lille smule vand i! :-)

Svar

Malene Matzen

4 år siden

Hvor ser det bare superlækkert ud Cathrine.. Denne opskrift vil jeg 100 % prøve meget snart. /Malene Matzen www.malenematzen.dk

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.