Giveaway: Vind et Filt iPad cover

Filt cover

Det er efterhånden længe siden at jeg har holdt giveaway eller en konkurrence her på bloggen, men det skal vi naturligvis have gjort noget ved nu. Denne gang skal giveaway’et handle om et rigtig fedt, men sjovt og anderledes iPad cover eller nærmere et etui fra coverme.dk nemlig et Filt iPad cover!

iPad coveret/etuiet er lavet af 100% overskudsmateriale fra tekstilproduktion. Resterne fra tøjproduktionen er lavet om til små strimler, som er presset sammen til et filt-lignende materiale, som der er syet om til henholdsvis iPad og MacBook covers. Coveret er meget specielt, men samtidig også rigtig råt på en fed måde, hvilket også gør det sjovere at rende rundt med, fordi alle ikke har det.

Der skal egentlig ikke gøres det helt store for at deltage i dette giveaway, andet end der skal skrives en kommentar til indlægget og sidst men ikke mindst skal min Facebook-side have et lille “synes godt om” også. Du skal ikke skrive noget særligt i kommentarfeltet, men du kan jo skrive “Jeg deltager”, så jeg ved at det ikke blot er en kommentar. Hvis jeg opdager at den samme person kommenterer flere gange, vil de resterende kommentarer ikke tælle – så du kan ikke snyde sådan.

Vinderen bliver udtrukket den 15. februar 2013!

– Dette er et sponsoreret indlæg!

10 kommentarer

Valdemar Bonde

omkring 6 år ago

Jeg deltager :)

Svar

Kasper Snæver Andersen

omkring 6 år ago

Fedt nok cover! Jeg deltager! :D

Svar

Kasper Toxvig

omkring 6 år ago

Jeg deltager:D

Svar

Mette Skutter

omkring 6 år ago

Yes, jeg deltager :-)

Svar

Tobias Hyldeborg

omkring 6 år ago

Jeg deltager.

Svar

Louise Linnet

omkring 6 år ago

Jeg deltager :-)

Svar

Majbrit Gensch

omkring 6 år ago

Hej skatter, jeg deltager med sikkerhed! :)

Svar

Emilie Wistisen

omkring 6 år ago

Jeg deltager, og liker :-D

Svar

Magnus Jensen

omkring 6 år ago

tjooo gave til søs, nemt nemt

Svar

Maria Møller

omkring 6 år ago

Kan jeg stadig være med? Det håber jeg! Hilsen Maria. :-D

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.