Fødselsdag og iOS 4

Dagen startede egentlig ganske stille og roligt, der var slet ikke noget der. Forleden dag aftalte jeg med en veninde, at vi i dag skulle tage ind på skolen og aflevere bøgerne for dette skoleår, så vi langt om længe kunne slippe af med dem. Allerede ved en 10-tiden tog jeg bussen ind til Odense, for at mødes med Marlene ved en 11-tiden. Vi fik tiden til at gå med lidt sniksnak, men det var tilsyneladende ikke så meget “kvalitetstid” vi fik sammen i dag, da jeg skulle hjem og gøre mig klar. Jeg vil dog mene, at lidt tid klart er bedre end slet ikke noget tid.

Nok om det – jeg skulle som sagt hjem og gøre mig klar, da jeg her inden for ganske kort tid, skal til min kusines fødselsdag. Min efterhånden ret store kusine bliver 4 år i dag og det skal naturligvis fejres sammen med hele familien, så det glæder jeg mig enormt meget til.

Lige her til sidst, vil jeg gerne opfordre alle iPhone, iPod og iPad-brugere til at hente den seneste softwareopdatering – også kaldet iOS 4, som blandt andet indeholder en fabelagtig multitasking-funktion. Jeg hentede den selvfølgelig til min iPod touch i går aftes ved en 19-tiden, da den blev tilgængelig i iTunes og jeg har været bidt af den lige siden, ooooh shit.

11 kommentarer

C. P.

omkring 9 år ago

Lyder rigtig hyggeligt, tillykke med din kusine. Rigtig god sommerferie, især med iOS4. (;

Svar

Troels

omkring 9 år ago

Tillykke. Well done.

Svar

Emil

omkring 9 år ago

Tillykke, har du prøvet stående retning?

Svar

Cathrine Kristensen

omkring 9 år ago

Ja, det er virkelig genialt. :D

Svar

R. K. Grundtvig

omkring 9 år ago

Du glemte da vidst lige, at nævne, at du skal være sammen med mig OG familien. :D iOS4 er dejlig, men glæder mig til, at jeg skal bruge det sammen med iPhone 4.

Svar

Christian

omkring 9 år ago

Lyder hyggeligt, tillykke med Laura. :D

Svar

Marlene

omkring 9 år ago

For det første, ja lidt kvalitetstid er bedre end ingen ting. Og cool, at du skriver gode feedback på produkter, hvis du selv har købt/downloadet dem eller whatever - det er cool!

Svar

Nicolai

omkring 9 år ago

Lyder mega dejligt. :D

Svar

Marlene

omkring 9 år ago

Men jeg har så en lille klage, da jeg har været inde og kigge dit galleri igennem. Og hvorfor er der ikke nogen billeder af os? Det er det der mangler i dit galleri, Cathrine! :b

Svar

Cathrine Kristensen

omkring 9 år ago

Der blev bare sat lidt forskellige billeder ind til at starte med. Efterhånden som jeg får taget flere billeder, så dukker der selvfølgelig også nogle flere billeder op i galleriet.

Svar

Kristoffer Nielsen

omkring 9 år ago

iOS4. <3 Med lidt hjemmebryg kan navigationen i folders gøres endnu hurtigere, og det samme kan sync i playlist. Awesome!

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.