Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/cathrinejk.dk/public_html/wp-content/themes/feather/ReduxFramework/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 376
Fifa 11 er årets sportsspil | Cathrine Josephine

Fifa 11 er årets sportsspil

FifaPå nuværende tidspunkt bliver der afholdt Danish Game Award 11 på Bremen i København. Det byder blandt andet på underholdning i særklasse og spil i massevis. De danske spil-producenter skal hyldes med manér og det foregår i selskab med aftenens velkendte vært, Anders Breinholt.

Der er ingen tvivl om, at fodbold er en meget udbredt sportsgren verden over, men også Fifa storhitter stadigvæk. Fifa er igen i år blevet udnævnt som årets sportsspil og denne gang med Fifa 11 som hovednavn. Det kommer tilsyneladende ikke bag på særlig mange, da man i forvejen var bekendt med, at Fifa tiltrækker en stor fanskare – både piger og drenge er en del af universet.

3 kommentarer

Emil Stahl Pedersen

omkring 11 år ago

Har næsten aldrig prøvet Fifa, men det virker meget godt. :-)

Svar

Rasmus Grundtvig

omkring 11 år ago

Det siger jo næsten sig selv, at Fifa blev årets sportsspil, da man faktisk ikke har hørt om andet en det. Jeg er dog ikke selv så stor tilhænger af spillet, da jeg faktisk ikke er særlig god til det, og har derfor ikke brugt megen tid på spillet. Men af det jeg har prøvet af spillet igennem årene, så synes jeg det er utroligt hvilke funktioner man kan lave i et videospil. Det er fuldt ud fortjent, og jeg vil da håbe på, at jeg en gang i fremtiden kommer til at spille det noget mere. :-)

Svar

Jonas Risbjerg

omkring 11 år ago

Det kom ikke bag på mig for det er et mega fedt spil. Det er uden tvivl det bedste sportsspil 2011. :)

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.