En verden af muligheder med Diners Club

Diners Club er efter sigende det helt nye – i hvert fald i rigtige manges øjne, da de ikke umiddelbart har hørt om fænomenet hidtil. Øjet har måske fanget det såkaldte Diners Club, men aldrig rigtig vidst hvad det havde at byde på og hvad man kunne bruge det til. Diners Club giver dig en række fordele som kunde, hvor fokussen blandt andet er rettet mod restauranter og andre former for spisesteder.

Når du ligger inde med et Diners Club-kort, så behøver der ikke længere være langt fra impuls til handling. I Danmark har du muligheden for at benytte dig af kortet intet mindre end 30.000 steder og det gælder henholdsvis til kultur, mode, gastronomi og meget, meget mere. Det eneste man skal holde øje med er blot Diners Club-logoet, som skal befinde sig i forbindelse med de mange dankort-terminaler i den lokale butik eller restaurant. De helt store fordele ved at have dette kort er, at du på alle de spisesteder som understøtter Diners Club vil få 10% rabat på hele regningen. Dog har de også mere end det at tilbyde, da du eksempelvis kan få op til 10% rabat ved billeje hos AVIS og Hertz samt du kan få en masse andre medlemstilbud som blandt andet byder på rejser og magasiner.

Ligeledes er der ingen grund til bekymring, hvis du skulle være den type, som gerne shopper for mere end beløbet lige rækker til. Diners Club hjælper dig nemlig gerne med en afdragsordning, hvor du betaler beløbet af i små bidder, så shoppingen bliver langt mere overskuelig for dig i fremtiden. Du vælger selv hvor stort et beløb du ønsker at betale hver måned. Derudover får du også muligheden for at vælge din helt personlige pin-kode, hvilket jo både kan være godt og skidt i forhold til sikkerheden. Ønsker du at vælge Diners Club, som din fremtidige betalingsmetode på restauranter, amerikanske webshops og lignende, så har du uden tvivl en masse gode tilbud i vente for både mænd og kvinder.

Sidst men ikke mindst, så har de tilsyneladende også en kampagne kørende på deres Facebook-side. Kampagnen opfordrer tydeligvis til, at man lige tager en pause fra “den digitale verden” og går ud og spiser noget god mad, hvor de så giver noget rabat på regningen, hvilket er til din fordel.

– Læs mere om Diners Club på DinersClub.dk og deres Facebook-side!

Én kommentar

Kasper Snæver Andersen

omkring 7 år ago

Det lyder som et rigtig smart kort for nogle vedkommende, jeg er dog hverken den store restaurant-besøger og har det også fint med blot at have et MasterCard. :D

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.