En frisk ny start på bloggen

cover

Godaften søde læsere. I flere år har jeg kørt i den samme kedelige blogger-stil, hvor jeg har fokuseret på at få så mange indlæg ud, som overhovedet muligt. Det steg mig til hovedet, løbet var kørt og det var tid til at finde på noget nyt, så lysten for blogger-universet kunne vende stille og roligt tilbage. Det er nu blevet tid til at åbne op for en helt ny udgave af cathrinejk.dk. Som I formentlig har lagt mærke til, så er designet blevet ændret og er efter min mening blevet meget mere minimalistisk i sådan én grad, at det faktisk er blevet lige efter min smag. Foruden det enkelte og stilrene design, så har jeg valgt en ny vej for bloggen. Jeg har nemlig valgt, at bloggen fremadrettet skal være meget mere personlig og det skal den af den simple årsag, at jeg vil kunne stå indenfor hvert et ord jeg skriver og på den måde tror jeg også at inspirationen til indlæggene vil stige drastisk.

Tidligere har jeg skrevet utrolig mange anmeldelser af forskellige produkter, men fremadrettet vil jeg fokusere langt mere på produkter, som jeg kan stå indenfor og som passer bedre til mig rent personlighedsmæssigt, så anmeldelserne slipper I nok ikke helt for i det lange løb. Derudover vil I kunne finde mode-tip og dagens outfit, som noget helt nyt på bloggen. Jeg er åben overfor forslag til indlæg eller i det hele taget bare forslag til bloggen. Jeg håber I vil tage godt imod de nye forandringer og tiltag på bloggen.

En stor tak skal det også lyde til min kæreste, Kasper, som har været en kæmpe hjælp i forbindelse med relanceringen af min blog og ikke mindst alt det arbejde, som han har lagt I at lytte til mine ord og enormt høje krav, så bloggen blev præcist som jeg gerne ville have. Jeg er er meget tilfreds med resultatet.

– Fortsat god weekend alle sammen!

Ingen kommentarer

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.