Eksamensforberedelse og VM

Som de fleste andre på min alder, så har jeg på nuværende tidspunkt også læseferie. Det plejer som regel altid at være enormt fedt at have læseferie og det er det ganske enkelt også i år, men det eneste minus er simpelthen vejret. Det danske sommervejr er såmænd ikke noget man lige kan prale af, tvært imod. I sidste uge var jeg oppe til årets første eksamen og der fik jeg 7 til mundtlig dansk eksamen, så der var tilsyneladende ikke rigtig noget at klage over.

Allerede inden læseferien fik vi til opgave at lave et tværfagligt-projekt, hvor hovedemnet var Danske Succeshistorier og udfra det skulle vi finde et selvvalgt underemne. Jeg valgte F.C. København, hvor jeg skulle fortælle om forskellige ting vedførende fodboldklubben og samtidig komme ind over de forskellige fag, så jeg kunne vise mine kompetencer inden for hvert enkelt fag. Jeg føler uden tvivl, at jeg ligger inde med en rigtig god opgave og jeg ser frem til at skulle op og forsvare den torsdag morgen. Da jeg skal til eksamen på torsdag, så er jeg så småt begyndt at forberede mig på selve fremlæggelsen, da der er en del at holde styr på.

De sidste par timer har jeg dog siddet klistret til skærmen, hvor jeg har fulgt Danmarks første VM-kamp, men dog uden de helt store jubelscener fra den danske lejr, da Danmark tabte 2-0.

2 kommentarer

Kristoffer Nielsen

omkring 10 år ago

Lige i disse dage er vejret faktisk udmærket her i Østjylland :-) Ja, hvis du ikke skulle kunne lave et tværfagligt projekt om F.C. København, hvem skulle så kunne?

Svar

Emil

omkring 10 år ago

Held og lykke. :D

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.