Det er egentlig længe siden?

Det er efterhånden et stykke tid siden, at jeg sidst har skrevet ét blogindlæg – dette skyldtes simpelthen, at jeg ligger og roder med rigtig mange ting i øjeblikket, som er skyld i, at jeg ikke ligefrem hænger så meget foran computeren for tiden. Der er dog nogle enkelte ting, som jeg meget gerne vil dele med jer og nogle af disse ting kommer selvfølgelig lige her.

Blandt andet var jeg i fredags til Rasmus Seebach koncert i Odense, da jeg havde givet min mor billetter i fødselsdagsgave og det var en rigtig hyggelig tøsetur og det var virkelig fedt at se ham igen igen igen. I mandags og natten over var jeg til Surprise-Sølvbryllup hos noget af Frederiks familie og det var virkelig en ren fornøjelse og gud hvor blev de bare overraskede og utrolig glade. På lørdag drager jeg afsted mod København sammen med min familie og min søde kæreste, hvor vi skal i Tivoli og jeg håber naturligvis på en smule tørvejr denne dag. 😀

Ingen kommentarer

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.