De gør grin med Apple

Det er efterhånden blevet utrolig populært, at gøre grin med Apple og deres produkter. Samsung har senest gjort grin med iPhone 5-fans, som sad i kø for at få fat i det nye eksemplar fra Apple og tilmed havde de lavet reklameplakater, som sammenligner en Galaxy SIII med den nye iPhone 5.

Som bekendt udkom Apples nye iPhone 5 blot i sort og hvid og i den forbindelse er der blevet lavet en reklamefilm for Nokias Windows Phone 8, Lumia 920, hvor det også denne gang er iPhone 5, som bliver gjort godt og grundigt til grin. Denne gang på grund af farverne eller mangel af samme.

– Hvad mener I om denne reklamefilm? Er den overhovedet sjov?

4 kommentarer

Kasper Snæver Andersen

omkring 9 år ago

Så sjov synes jeg heller ikke den er, men kan da godt se hvad de har tænkt på. Synes for det meste det er sjovt at se andre gøre grin med hinanden, men det her var ikke lige det bedste eksempel, hvis du spørger mig.

Svar

Cathrine Smith-Kristensen

omkring 9 år ago

Jeg synes at nogle firmaer går for vidt angående reklamefilm. :P

Svar

Jonas

omkring 9 år ago

Først og fremmest vil jeg sige det er genialt af Nokia at markedsføre deres telefon på den her måde, om det så skaber positiv omtale kan jo diskuteres. Trods deres forholdsvis anderledes markedsføring må jeg indrømme at de har formået at få til at kende deres brand. Jeg synes dog ikke at man skal sammenligne Nokias telefoner og Apples telefoner. Både styresystemet og hardwaren er virkelig forskelligt, det ville jo være det samme som at sammenligne en Samsung Galaxy S3 med iPhone 5, eller som at sammenligne en hvilken som helst PC med en iMac. Desværre er det jo sådan at firmaer forsøger sig med de mest uforudsigelige måder at markedsføre deres produkter på. Hvilket desværre er ærgerligt, da nogen af de mest latterlige markedsførings metoder rent faktisk virker.

Svar

Cathrine Smith-Kristensen

omkring 9 år ago

Jeg giver dig fuldkommen ret i, at det er et genialt træk fra Nokias side af. Som du selv påpeger, så kan det diskuteres i uendeligheder om hvorvidt det er positivt omtale eller ej, som de pådrager sig. Og igen har du fuldstændig ret, fordi de to typer af smartphones ville være synd at sammenligne, da de har noget helt forskelligt at byde på, hvilket også er tilfældet ved både en PC og en Mac. Der er fordele og ulemper ved begge dele, og så tvivler jeg på at sådanne markedsførings-strategier ville kunne ændre dette.

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.