Crewnecks fra Chiller

Den velkendte ”Danbo”-figur er efterhånden at finde et hav af steder i takt med at populariteten stiger blandt danskerne, men tilsyneladende også i andre lande. Chiller er et nyopstartet tøjfirma, som er gået med på moden og sælger crewnecks og andre fede trøjer og t-shirt med alverdens motiver.

Kvaliteten på denne Danbo-trøje er særdeles god, for at være helt ærlig, så er det faktisk en af de lækreste sweatshirts, som jeg har haft på. Den er nemlig ikke særlig tyk, så den er især behagelig at have på her til sommer, når solen er ved at gå ned. Ydermere kan den fås i alverdens farver, men foruden den almindelige Danbo-trøje, så findes der naturligvis også en masse andre motiver, men selve Danbo-trøjen kan du få i særdeles mange udgaver, da  den både kan fås med solbriller, 3D-briller, høretelefoner og meget andet hos Chiller. Med over 200 produkter i massevis af farver og tilmed både dame- og mandemodeller, så er udvalget ganske stort og der er rigeligt at se efter.

Sidst men ikke mindst, så kan du også følge med i Chillers utrolige verden på Facebook!

3 kommentarer

Kasper Snæver Andersen

omkring 10 år ago

Det er nogle super fede trøjer, og de er lige pludselig blevet helt vildt populære, så konkurrencen er stor. Men rigtig god anmeldelse!

Svar

Jonas

omkring 10 år ago

Tog lige et kig på siden med deres trøjer, de ser ret fede ud. :)

Svar

Frederik Storm

omkring 10 år ago

Synes det er nogle rigtig fede trøjer, men synes dog det er lidt ærgeligt at der er så mange der efterhånden laver dem. Det ødelægger det lidt synes jeg. Godt indlæg ellers!

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.