Blogging – starten på noget nyt

Jeg har igennem længere tid været aktiv tweeter på det sociale medie, Twitter. I denne periode har jeg fået stor interesse for at blogge, da flere af mine såkaldte followers og i det hele taget gode venner og bekendte, blogger på livet løs på internettet og nu synes jeg ganske enkelt, at det var blevet min tur til at dele mit liv med jer derude bag skærmen.

I første omgang har jeg registreret mig og oprettet en blog hos WordPress.com, da jeg mente det var lige til og ikke krævede det helt store arbejde. Dog har jeg tænkt mig at købe mit eget domæne inden for ganske kort tid, hvis bloggingen bliver ved med at finde mig interessant.

2 kommentarer

Kristoffer Nielsen

omkring 9 år ago

Fedt nok at du starter med at blogge - jeg orker det bare ikke selv =D

Svar

Emil

omkring 9 år ago

Godt du har fået dig et DK domæne. :)

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.