Anmeldelse af vaffeljern

Vaffeljern

Vafler er altid et kæmpe hit i de danske hjem – især i denne kolder vinterperiode og der er ingen tvivl om, at markedet for vaffeljern også er meget bredt. De fås i mange prisklasser, men jeg faldt over et ganske fornuftigt til prisen hos WhiteAway. Jeg vil nu komme nærmere ind på et OBH vaffeljern.

Det kræver slet ikke den helt store raketvidenskab at lave vafler – i bund og grund er det ganske let
at gå til – og derfor er der heller ikke de de vilde funktioner på dette vaffeljern. Du har dog muligheden for at ændre lidt på temperaturen på vaffeljernet, da der på låget sidder et termostat som kan indstilles mellem 1 og 6, men man kan også sætte den mellem to tal, så man altså eksempelvis kan få den op på 3,5. Udover termostaten er den selvfølgelig også udstyret med en kontrollampe, så du kan se hvornår jernet er tændt/hvornår du kan hælde dejen på, så du ikke hælder dejen på for tidligt.

Der er plads til 6 vafler på disse ekstrastore plader, som desuden også er hjerteformede, så du kan
få nogle lidt hyggeligere vafler end de kedelige firkantede. Farven på vaffeljernet er meget neutral og passer umiddelbart ind i stort set alle køkkener. Det er sort og sølv med børstet rustfrit stål, som giver et rigtig fedt og moderne look. Ganske imponerende. Du kan finde flere produkter på WhiteAway.com!

2 kommentarer

Kasper Snæver Andersen

omkring 6 år ago

Det ser rigtig godt ud, og jeg glæder mig da til at blive inviteret på vafler engang! :D

Svar

Jonas

omkring 6 år ago

Normalt er jeg ikke rigtig den som laver vildt mange vafler, men de gange det sker er rigtig essentielt at have det rigtige udstyr til det. Der har jeg før erfaret mig OBH vaffeljern ofte er rigtig gode.

Svar

Læg en kommentar

Din kommentar skal muligvis godkendes inden publisering.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort og de nødvendige felter er markeret.